Anunturi de Mica Publicitate


     Afaceri
     Animale
     Arta
     Auto
     Calculatoare
     Colegi
     Decese
     Diverse
     Divertisment
     Electrocasnice
     Electronice
     Francize
     Imobiliare
     Licitatii
     Locuri de munca
       Cereri de munca
       Oferte de munca
     Loto Areni
     Matrimoniale
     Mediu
     Mobilier
     Pierderi / Gasiri
     Prestari servicii
     Telefoane
     Turism
     Utilaje productie

    Oferte de munca
    Home / Locuri de munca / Oferte de munca

Cautare Rapida:   Cuvant Cheie:   


Cod Anunt: 7741   Data: 19-February-2008    print
Esti tanara, frumoasa, iar salariile din Romania ti se par foarte mici pt o munca foarte grea? Vrei sa castigi bani usor in occident? Alatura-te echipei noastre de ESCORT GIRLS (dame de companie), maseuze (masaj erotic) cu sau fara experienta. Activitatea este perfect legala si se desfasoara in Bruxel(Belgia).Se asigura 50 euro/ora, cazare, masa, transport, carte de identitate belgian, asigurare de sanatate. Oferim deasemenea un cadru placut de lucru si siguranta maxima. Ne puteti contacta pe e-mail eli.alice@yahoo.fr , sau tel. 0032 473 705 306 (va contactam in maxim 24 de ore daca trimiteti SMS)
Cod Anunt: 7721   Data: 16-February-2008    print
Franta -montatori pereti si plafoane din gips -carton Firma franceza -lider in domeniul constructiilor cauta cu plecari urgente:montatori pereti si plafoane din gips -carton in constructii .Calificare si experienta in domeniu Lb franceza la nivel conversational este obligatorie.Ptr mai multe informatii : office.gtjacquemain@gmail.com. Va rugam sa trimiteti un portofoliu ( minim 10 poze ) cu realizarile dvs.
Cod Anunt: 7682   Data: 13-February-2008    print
Reprezentant Avon Descrierea postului: - recomandarea produselor catre persoanele apropiate - strangerea comenzilor - plasarea comenzilor - achitarea facturilor in termen de 14 zile Cerinte: - minim 18 ani - persoana dinamica, sociabila - bune abilitati de comunicare - persoana dornica sa castige bani intr-un mod placut Oferta (bonus): - intre 15 si 30% castig din valoarea comenzilor - cadou la inscriere - livrarea gratuita a produselor la domiciliu - cadouri in fiecare campanie - concursuri - posibilitatea crearii propriei echipe de reprezentanti Pentru a va oferii mai multe informatii trimite-ti un mail care sa contina numele dumneavoastra, respectiv numarul de telefon la urmatoarea adresa: cosmetics_products@yahoo.com si veti fi contactat in cel mai scurt timp posibil.
Cod Anunt: 7681   Data: 13-February-2008    print
Descrierea postului: - recomandarea produselor catre persoanele apropiate - strangerea comenzilor - plasarea comenzilor - achitarea facturilor in termen de 14 zile Cerinte: - minim 18 ani - persoana dinamica, sociabila - bune abilitati de comunicare - persoana dornica sa castige bani intr-un mod placut Oferta (bonus): - intre 15 si 30% castig din valoarea comenzilor - cadou la inscriere - livrarea gratuita a produselor la domiciliu - cadouri in fiecare campanie - concursuri - posibilitatea crearii propriei echipe de reprezentanti Pentru a va oferii mai multe informatii trimite-ti un mail care sa contina numele dumneavoastra, respectiv numarul de telefon la urmatoarea adresa: cosmetics_products@yahoo.com si veti fi contactat in cel mai scurt timp posibil.
Cod Anunt: 7669   Data: 13-February-2008    print
A.C.S. EUROPE SRL recruteaza urgent distribuitor produse alimentare, muncitori pentru fabrica de pui si de plastic, zugravi, tencuitori, rigipsari, instalatori pentru Cipru. Salarii intre 500€ si 1025€. Asteptam inscrierile dumneavoastra la e-mail job@acs-europe.ro sau la sediu pana in data de 21 februarie. Interviurile vor avea loc pe 4 martie. Telefon: 0368/459086, 0768/100160.


Imobiliare

Calculatoare Prestari servicii
   Cumparari    Sisteme  
   Garsoniere    Monitoare Matrimoniale
    2 camere    Componente
    3 camere    Imprimante Telefoane
    4-5 camere    Consumabile  
   Case/Terenuri   Electrocasnice
   Burdujeni Locuri de munca  
   Inchirieri    Oferte de munca Diverse
   Spatii comerciale    Cereri de munca  

Utile
   Print: Oferta scrisa ( goala )
   Constructii case
   Canal de publicitate
   
Consultanta On-line Agentia Imobiliara Nova Plus: nova_plus_sv (YM)

Agentia Imobiliara

Bursa Suceveana 2004-2006 contact@bursa-sv.ro