Anunturi de Mica Publicitate


     Afaceri
     Animale
     Arta
     Auto
     Calculatoare
     Colegi
     Decese
     Diverse
     Divertisment
     Electrocasnice
     Electronice
     Francize
     Imobiliare
     Licitatii
     Locuri de munca
       Cereri de munca
       Oferte de munca
     Loto Areni
     Matrimoniale
     Mediu
     Mobilier
     Pierderi / Gasiri
     Prestari servicii
     Telefoane
     Turism
     Utilaje productie

    Oferte de munca
    Home / Locuri de munca / Oferte de munca

Cautare Rapida:   Cuvant Cheie:   


Cod Anunt: 84945   Data: 05-March-2013    print
Club de 5 stele in Torino, Italia, cu deschidere oficiala in 4 aprilie 2013, angajeaza hostesse si/sau dansatoare, de Luni - Duminica 22.00 - 04.00, prin rotatie o zi libera pe saptamana. Va astept pe www.newstyle.ro, ID Mess: newstyleconcept, Mobil 0745612612, pentru intrebari. DETALII: castig minim garantat pentru hostesse este de 50 Euro pe zi, pentru dansatoare este de 100 Euro pe zi. In ambele cazuri primele 6 Consumatii revin localului reprezentand target-ul, tot ce depaseste acest numar ii revine ARTISTEI 100% minus taxele fiscale; cine doreste sa faca spectacol topless pe scena, primeste 5 pe dans. Cine doreste sa faca privat dance respecta regulile clubului iar castigurile ii revin 100%; Tipul consumatiei este la alegere, deci nu presupune consumul de alcool. Castigul posibil lunar intre 1300 - 9000 pe luna. Cazarea este asigurata in apartamente oferite de catre angajator contra target-ului de o consumatie pe zi lucratoare (in ziua libera cazarea este gratis).Apartamentele sunt dotate si utilate complet. Transportul de la: cazare - local - cazare este asigurat gratis. Se cere tinuta sexy eleganta, varsta minim 18 ani, aspect fizic placut, un minim de engleza/italiana. Colaborarea este pe o perioada nedeterminata, o zi, o luna, un an adica atata timp cat ambele parti sunt interesate.
Cod Anunt: 84943   Data: 05-March-2013    print
Daca doresti sa lucrezi ca dansatoare, te invitam sa ne faci o vizita la Club The Buddhist din Bucuresti, singurul Club din Romania care are acelasi sistem de lucru si castig precum Cluburile din Anglia, SUA, Canada, Caraibe, Scotia sau Irlanda. Cazarea este asigurata de angajator. Referitor la masa, angajatorul ofera micul dejun gratis. Cerinte: varsta minim 18 ani, tinuta sexy, aspect fizic placut, comunicative, receptive si ambitioase, de preferat cu experienta in domeniu.Castigul posibil lunar intre 0 si 5000 Euro. Oferta completa o gasiti pe: http://www.dansatoare.eu/oferta/25-The%20Buddhist.html ID Mess: newstyleconcept Mobil: 0745612612
Cod Anunt: 84941   Data: 05-March-2013    print
Joburi in Lap Dance Club de 5 stele din Austria - Wiena, pentru Dansatoare, lap-dance 3-4 ori pe seara, private dance 50 la suta, castigul lunar variaza intre 1040 5000 Euro, comision intre 0 si 20 la suta din totalul consumatiilor, cazare asigurata gratuit de catre angajator in apartamente dotate si utilate complet. Varsta minim 18 ani, aspect fizic placut, tinuta sexy, minim de engleza. ID Mess: newstyleconcept Mobil: 0745612612 Oferta completa o gasiti pe: http://www.dansatoare.eu/oferta/73-wiena-5-lap-dance-club.html
Cod Anunt: 84873   Data: 05-March-2013    print
Doresti sa te angajezi in Romania sau in Europa .... www.eAngajare.com e solutia www.eAngajare.com site cu anunturi cu locuri de munca si alte informatii ptr cei care cauta un job.
Cod Anunt: 84850   Data: 04-March-2013    print
Instalatori Panouri Solare & Eoliene santiere Europa.Formam si angajam echipe de Instalatori & Montatori Panouri Solare & Turbine Eoliene pentru santiere din Europa. Salariu motivant, cazarea si transportul sunt asigurate. Candidatii interesati pot trimite curriculum vitae + scrisoare de motivare (ambele in limba engleza) la adresa email: genergyteam@aol.co.uk; Numai candidatii selectati vor fi contactati. Experienta in domeniu nu este obligatorie - program de training si certificare; Vechimea de minim 3 ani la o singura firma pe parcursul ultimilor 10 ani este apreciata; Cel putin nivel de baza limba engleza si cunostinte operare calculator; Abilitati de a lucra in echipa si seriozitate;Disponibilitate imediata pentru angajare.


Imobiliare

Calculatoare Prestari servicii
   Cumparari    Sisteme  
   Garsoniere    Monitoare Matrimoniale
    2 camere    Componente
    3 camere    Imprimante Telefoane
    4-5 camere    Consumabile  
   Case/Terenuri   Electrocasnice
   Burdujeni Locuri de munca  
   Inchirieri    Oferte de munca Diverse
   Spatii comerciale    Cereri de munca  

Utile
   Print: Oferta scrisa ( goala )
   Constructii case
   Canal de publicitate
   
Consultanta On-line Agentia Imobiliara Nova Plus: nova_plus_sv (YM)

Agentia Imobiliara

Bursa Suceveana 2004-2006 contact@bursa-sv.ro